Zoek & Boek

Regio

Plaats

Aantal personen

Type accommodatie

  • Wis

Prijs

tot

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

  • Wis
  • Wis
  • Wis

Sterren

Beoordeling

Type rondreis

Type campings

Agriturismo Toscane met zwembad

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

Agriturismo Toscane met zwembad

Wie in de zomer in Toscane vertoeft, wil af en toe kunnen afkoelen. Die verkoelingen kun je vinden aan zee of een meertje in de regio, maar het is ook fijn om een zwembad tot je beschikking te hebben bij je agriturismo. Zo kun je ook aan het einde van een zomerse dag verkoeling zoeken voor je naar bed gaat. Gelukkig hoef je daarvoor niet in te checken bij een luxe hotels. Bij veel agriturismi in Toscane vind je namelijk ook zwembaden.

Populaire vakantiebestemmingen in Toscane

Alle bestemmingen

Agriturismo met een privé zwembad of met een gezamenlijk zwembad?

Het overgrote deel van de agriturismi in Toscane die je kunt boeken op Toscane Tips zijn uitgerust met een zwembad. De ene keer betreft het meer luxe dan de andere keer. Bij een simpeler verblijf deel je het zwembad met andere gasten. Maar vergis je niet, de zwembaden zijn eveneens prachtig.

Bij een uitgebreider verblijf heb je soms het hele zwembad tot je eigen beschikking en hoef je het niet te delen met andere gasten.

Zwembaden met verlichting

Ook wat zwembaden betreft heb je bij de agriturismi in Toscane keuze. De meeste zwembaden zijn niet verwarmd, maar je hebt enkele uitzonderingen. Daarnaast is een groot deel van de zwembaden voorzien van verlichting. Zelfs als het buiten al begint te schemeren, kun je daardoor alsnog een heerlijke duik maken in het zwembad. En dat kan erg wenselijk zijn.

Toscane kent warme zomers en ook in de avond kunnen de temperaturen nog tropisch aanvoelen. Daarnaast zijn er ook prachtige villa’s en andere verblijven waar je extra grote zwembaden vindt, de zogenoemde panorama zwembaden.

Zwembad voor jong en oud

Zowel jong als oud kan genieten van de zwembaden. Er zijn veel kindvriendelijke agriturismi in Toscane te vinden en de zwembaden in de tuin zorgen voor hoogvermaak bij de kids.

Zoals echte waterratten betaamt kunnen de kinderen spelletjes spelen in en rondom het zwembad. Er zijn nog weleens speeltoestellen te vinden rondom het zwembad en af en toe is er zelfs sprake van een glijbaan om het zwembad mee in te glijden.

Vanaf de patio of de tuin kunnen ouders het zwembad goed in de gaten houden terwijl ze zelf lekker zonnebaden of een boekje lezen.

Geniet van het uitzicht over de Toscaanse landschappen

Rondom het zwembad kan iedereen tot rust komen. Heb je baantjes getrokken in het zwembad? Dan kun je tot rust komen in de luxe loungesets rondom het zwembad. Daarnaast heb je vanaf het zwembad een prachtig uitzicht over de Toscaanse omgeving.

De boerderijen bevinden zich vaak tactisch boven op een heuvel. Het stelt je in de gelegenheid om uit te kijken over prachtige olijfbomen, kleurrijke wijngaarden, zonnebloemvelden en de uitgestrekte Toscaanse landschappen.

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!