Zoek & Boek

Regio

Plaats

Aantal personen

Type accommodatie

Prijs

tot

Faciliteiten

Sterren

Beoordeling

Type rondreis

Type campings

B&B Toscane

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

B&B Toscane

In het Italiaanse Toscane vind je verscheidene plekken waar je kunt overnachten. Hotels zijn er genoeg, maar niet altijd even goedkoop. Heb je een bescheidener vakantiebudget, maar wil je niet inleveren op luxe? Dan betekent het niet dat je de faciliteiten van een hotel vaarwel moet kussen. Bed and Breakfasts in Toscane bieden diezelfde luxe en je krijgt er meteen de gastvrijheid van je gastheer of gastvrouw bij.

Populaire vakantiebestemmingen in Toscane

Alle bestemmingen

Een verblijf in een B&B gaat samen met gastvrijheid

Het fenomeen Bed and Breakfast is inmiddels zo bekend, dat het tegenwoordig vaak simpelweg wordt afgekort tot B&B. In tegenstelling tot een hotel, verblijf je dan in het huis (of een bijgebouw) van de gastheer of gastvrouw en dit gaat dus ook gepaard met hun gastvrijheid. Je bent welkom en dat gevoel willen ze je ook geven met het inbegrepen ontbijt.

Lekker tot rust komen in een bed and breakfast

Toscane leent zich perfect voor een verblijf in een B&B. In tegenstelling tot hotels – die zich nog weleens op handige, maar minder sfeervolle locaties aan de snelweg bevinden – hebben B&B’s in Toscane vrijwel altijd een prachtige ligging.

Je komt er immers voor je ontspanning en om vakantie te vieren, dus een mooie locatie is dan wel gewenst, zéker als je in Toscane bent. Het draait bij een verblijf in een B&B om ontspannen en om tot rust kunnen komen.

In een B&B worden vaak meerdere kamers verhuurd aan gasten, maar het zal er bij lange na niet zo druk zijn als in een hotel. De verblijven zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan ruime kamers, een comfortabel bed en een privé badkamer.

Ontbijten met een fantastisch uitzicht over de glooiende Toscaanse heuvels

Het inbegrepen ontbijt wordt genuttigd in een ontbijtzaal die vaak aanvoelt alsof je in een woonkamer zit. Als het prachtig weer is (wat zeker niet uitzonderlijk is in Toscane), dan krijg je je ontbijt met geluk geserveerd op de veranda of het terras.

Hoe kun je je dag nu beter beginnen dan ontbijten terwijl je uitkijkt op de slingerende landweggetjes, golvende groene heuvels en wijngaarden?

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in een Toscaanse B&B

In Toscane ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Een B&B zorgt ervoor dat je na een mooie dag tot rust kunt komen en de volgende dag weer energie hebt om de geliefde Italiaanse regio te verkennen.

Overal in Toscane vind je middeleeuwse stadjes met prachtige forten en stadsmuren om langs te slenteren en ook de kleinere authentieke dorpjes zijn het bezoeken waard. Aan het einde van je dag terug kunnen keren naar je B&B, maakt het ultieme vakantiegeluk helemaal af.

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!