Zoek & boek

Ballonvaren in Toscane

Je bent weg van Toscane. Het landschap betovert je iedere keer opnieuw. Het is er heerlijk om weg te dromen, om te wandelen of te fietsen en te smullen van alle indrukken.

Wat is er dan mooier om het ook eens van bovenaf te bekijken? Boek een ballonvaart en laat je mee drijven over jouw droomlandschap…

Vergeet je fototoestel niet, want foto’s schieten vanuit de lucht zal je niet elke dag kunnen doen! Er zijn vrij veel mogelijkheden en aanbieders. Van privévluchten (ja, vraag haar maar eens boven Toscane: origineler en romantischer kan het niet, toch?) tot groepsvluchten, met en zonder eten en zelfs wijnproeverijen.

De vluchten moeten uiteraard gereserveerd worden. Dit kan praktisch altijd al online hier geregeld worden! Een paar ideeën volgen hier:

Montisi

ballon

Tijdens de ballonvaart genieten van de zonsopkomst! De reacties op Tripadvisor zijn niet anders dan lovend over de ballonvaarten in Montisi. ‘Ballooning in Tuscany’ belooft een prachtig uitzicht over bossen, wijngaarden en historische stadjes. En blijkbaar maken ze dat dus ook waar! Dit bedrijf heeft ook een ballonvaartbedrijf in de UK en veiligheid staat voorop.

bovenaanzicht

Je kunt de ballonvaart boeken via hun site. Al vroeg in de ochtend vertrek je en bij de vlucht is een Prosecco ontbijt inbegrepen. De vluchten zijn ook als privévlucht te boeken! Ben je gek op wijn? Denk dan eens aan de ’ Wine in the sky experience’! Wijn proeven in de lucht, als dat niet bijzonder is. Daarnaast krijg je ook nog een wijnbrunch.

Tuscanyballooning

ballontocht

In de buurt van Florence Toscane ontdekken vanuit de lucht: dat kan je zomaar boeken bij Tuscanyballooning. Als een vogel over het landschap kijken en zoveel moois ontdekken. Ook hier wordt er vroeg in de ochtend gevlogen. Na de landing krijg je een Prosecco ontbijt, geserveerd met lokale producten. En alsof dat nog niet genoeg is: ook de rit terug naar de startplaats zal veel moois laten zien.

Ballonvaren boven de prachtige Chianti heuvels en genieten van plaatsen als Florence, Siena en Lucca. Maar ook de zee en het eiland Elba zijn in de verte te zien. Boeken doe je via de site.

Veel ballonvaart opties

compleet uitzicht

Wil je er even goed voor gaan zitten en echt op zoek gaan naar de vlucht die jou het meeste aanspreekt? Kijk dan eens bij Balloonintuscany.com. Zij bieden veel mogelijkheden aan op hun site. Zoals vluchten in de Chianti streek, rond Siena, rond San Gimignano of boven Florence. Online boeken levert voordeel op.

opstijgen tocht

Uiteraard hangen er verschillende prijskaarten aan de vluchten. Ook hier zijn er mogelijkheden met ontbijt. Wil je neerkijken op de prachtige wijngaarden of wil je betoverd worden door een middeleeuwse skyline? Vind je het leuk om te zien hoe alles werkt? Wil je een certificaat? Een drone-video? Wat jij wilt!

Even goed zoeken en je vindt vast dat wat jou het meeste boeit! O ja, op deze site vind je ook de geschiedenis van de ballonvaart. Misschien ook wel even leuk om te weten voordat je zelf in het mandje stapt…

Wil Cats

Toscane: een droom die ik al vele jaren heb. En daarom heerlijk om te schrijven over deze prachtige streek en alles wat daar bij hoort. Ik ben Wil, eigenaar van tekstbureau geWILde teksten. Ik hoop jullie alvast de sfeer te laten proeven van het mooie Toscane!

Wil Cats
Copywriter, content writer, tekstschrijver, verslaggever, eigenaar tekstbureau geWILde Teksten
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Campings bij het charmante Siena

7 Plekken in Siena die je moet bezoeken

Op 80 kilometer van Florence ligt Siena. Een middeleeuws stadje dat dankzij haar unieke karakter steevast...
Wandelen in de omgeving van Florence 7x tips!

Wandelen in de omgeving van Florence: 7x tips!

Ben jij een echte wandelliefhebber en ga je binnenkort op vakantie naar Florence? Lees dan gauw...

De mooiste routes in Toscane die de moeite waard zijn

Toscane ligt in het hart van Italië en trekt elk jaar miljoenen toeristen, ongeacht het seizoen....

Hitte in Toscane? Zo haal je toch alles uit je vakantie!

De zomers lijken in het mooie Toscane wel eindeloos te duren. Van het vroege voorjaar tot...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Toscane voor je…