Zoek & Boek

Deze boeken mogen niet ontbreken in je vakantietas

Veel mensen komen er alleen aan toe tijdens de vakantie; lezen! Heerlijk in het zonnetje achterovergeleund op een ligbedje met een cocktail bij de hand, jezelf verliezen in een mooi of spannend boek. Het leukste is misschien nog wel de voorpret, want welke boeken gaan er met jou mee op reis? Hieronder lees je welke boeken je dit jaar absoluut in je schoudertas dames moet stoppen voor een optimale leesvakantie.

De zeven zussen reeks

Nog steeds ongekend populair zijn De Zeven Zussen boeken van Lucinda Riley. Deze boeken, die vooral onder vrouwen erg geliefd zijn, lezen heerlijk vlot en combineren een vleugje geschiedenis met mysterie, liefde en drama. Dit ongecompliceerde leesvoer is uitermate geschikt voor moeders die de luiertas even links willen laten liggen en heerlijk willen ontsnappen in een andere wereld. Het is wel handig om met het eerste deel, waar de serie zijn naam aan dankt, De Zeven Zussen, te beginnen. In februari kwam overigens het zesde deel uit, dus als je er nog aan moet beginnen kan je mooi even vooruit!

Voor mannen (en vrouwen) die van voetbal én Wesley houden

Op nummer 1 in de zomerse boekentop 10 staat op dit moment Sneijder; de biografie van Wesley Sneijder geschreven door Kees Jansma. De voormalig aanvoerder van Oranje doet in dit openhartige boek zijn verhaal, waarmee hij met veel gevoel, humor en zelfspot een kijkje geeft in zijn turbulente leven. Met dit boek onder je arm, je heuptas om je middel en een grote badhanddoek over je schouder ben je klaar voor een heerlijk ontspannen dagje aan het zwembad van je hotel.

De Queen of Crime; Karin Slaughter

Een spannende thriller mag eigenlijk in geen enkele koffer of reistas ontbreken. Met haar nieuwe thriller ‘Verzwegen’ schreef de Queen of Crime opnieuw een huiveringwekkend boek met in de hoofdrol agent Will Trent. Deze onverschrokken politieman staat wederom voor een zaak die onmogelijk op te lossen lijkt zonder de hulp van zijn vriendin; Sara Linton. De samenkomst van deze karakters maakt dit boek voor de fans van zowel de Sara Linton- als de Will Trent-reeks een must-read!

Daniël Gruppen

Oprichter van ToscaneTips.nl | Hallo, ik ben de oprichter van ToscaneTips.nl. Een paar jaar geleden ontdekte ik Toscane. Vervolgens heeft deze streek me niet meer losgelaten. Op ToscaneTips.nl deel ik graag mijn liefde voor Toscane met jou.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!