Een bijzonder hotel in een middeleeuws dorp: Novanta!

Eten & Drinken, Overnachten

Deze week hebben we wel iets heel bijzonders op de website. Een bijzonder hotel is een middeleeuws dorp: Novanta. Novanta is een hotel in het verlaten bergdorp Borgo di Gello in de heuvels van Toscane. Een hotel met Toscaanse experiences.

De locatie is midden in de natuur. Novanta biedt ongeraffineerde luxe, onderscheidende en afwijkende hospitality en authentieke Toscaanse experiences. Bij Novanta wordt gekookt met verse lokale producten die geleverd worden door de locals. Ze organiseren op verschillende plekken in het dorpje borrels en diners om de antieke Borgo volop te ervaren.

Novanta is hoe een hotel moet zijn volgens de oprichters: avontuurlijk en anders. Ze organiseren uitstapjes, drinken cocktails bij het zwembad en hebben hun hotel ingericht met klassieke, moderne en geïmproviseerde meubels.

Het prachtige dorpje biedt verschillende soorten accommodatie: van ruime suites tot pittoreske appartementen en huisjes, allen omgeven door eeuwenoude stenen muren.

Ook heeft Novanta een boomhut! Deze Novanta TreeHugger, zoals ze ‘m noemen, is gebouwd in een 200 jaar oude eik en biedt een waanzinnig uitzicht over de vallei en de ruïnes van het dorpje. De TreeHugger omarmt de boom met 2 platformen en biedt volop ruimte om te relaxen en te genieten van het uitzicht. En op 20 meter afstand heb je beschikking over je eigen en unieke buiten badkamer. Douchen met een eindeloos uitzicht!

Reserveer nu op de website www.novanta90.com en kom het ervaren!

Daniël Gruppen

Oprichter van ToscaneTips.nl | Hallo, ik ben de oprichter van ToscaneTips.nl. Een paar jaar geleden ontdekte ik Toscane. Vervolgens heeft deze streek me niet meer losgelaten. Op ToscaneTips.nl deel ik graag mijn liefde voor Toscane met jou.


Gerelateerde artikelen

ToscaneTips

Gratis reisadvies ontvangen?
Ontvang een gratis reisgids
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact

Gratis reisadvies »