Zoek & Boek

Camping Le Tamarici

Als je op zoek bent naar een camping in de regio Toscane, dan is de camping Le Tamarici misschien een mogelijkheid voor jou. Deze autovrije camping ligt op loopafstand van het gezellige plaatje Cecina Mare.

 

Bekijk de prijs bij Allcamp

 

Bekijk de prijs bij TUI

 

Bekijk de prijs bij ANWB camping

 

Bekijk de prijs bij Europcamps

De camping ligt aan zee en heeft dus ook een strand. Naast een strand heeft de camping ook een zwembad. Er is dus voor ieder wat wils en daarom is deze camping een aanrader voor gezinnen, maar ook voor stellen. De buurt biedt namelijk zo veel moois dat je zeker een aantal weken genoeg te doen hebt in de omgeving van de camping. Denk hierbij aan het bezoeken van Florence of Pisa, maar je kunt ook watersporten gaan uitoefenen.

De faciliteiten van de camping

Camping Le Tamarici heeft voldoende te bieden voor elke soort gast. Zo is er genoeg te doen voor kinderen, ouders en jongeren. De camping heeft een zwembad, maar ligt ook aan zee, dus er is ook een strand. Voor de kinderen is er een vrij grote speeltuin, maar er is ook animatie op het park.

Ook is er een sportterrein voor sporten zoals tennis en voetbal. Er is ook een volleybalveld en er kunnen op de camping ook fietsen gehuurd worden. Verder heeft de camping een mooie ligging, zodat de kampeerplaatsen deels in de zon en deels in de schaduw staan. Hierdoor kun je zelf bepalen om ´s ochtends te ontbijten in het zonnetje, maar ´s middags lekker in de schaduw te liggen.

De accommodaties van de camping

Op de camping kun je verschillende accommodaties boeken. Er zijn ongeveer 380 plaatsen, waaronder campingplaatsen, camperplaatsen en mobil homes. Ook zijn er huurtenten op het terrein. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je overnacht op deze camping.

Alle plekken hebben een mooie ligging met een mooi uitzicht. Er zijn voldoende gebouwen met sanitair en deze zijn goed onderhouden. De camping biedt dus eigenlijk voor ieder wat wils en dit is de beste reden om eens te gaan kijken of Camping Le Tamarici iets voor jouw vakantie is.

Naar camping top 20

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!