Zoek & Boek

Camping Molino A Fuoco

Camping Molino a Fuoco is een echte familiecamping en is slechts 100 meter verwijdert van het strand. De camping is een ideale oplossing voor een zonvakantie met of zonder kinderen. Met een groot aantal faciliteiten biedt de camping genoeg opties om echt volledig te genieten van je vakantie.

 

Check de prijs bij ANWB camping

 

Check de prijs bij Allcamps

 

Check de prijs bij Eurocampings

Mooie ligging en omgeving

De camping ligt dichtbij het 17e eeuwse stadje Vada. In Vada kan genoten worden van het karakteristieke, kleine centrum. De mensen die het liever nog wat verderop zoeken kunnen helemaal hun ogen uitkijken.

Steden als FlorenceSienaPisa en Rome liggen in de buurt van deze camping en geven dus een geweldige mogelijkheid om te kamperen in combinatie met het ontdekken van één of meerdere van deze wereldsteden.

Faciliteiten in overvloed

Naast een strand op loopafstand, beschikt camping Molino a Fuoco over meerdere faciliteiten. Op de camping zelf bevindt zich een buitenzwembad + kleuterbad. Op ongeveer 1 kilometer afstand is er ook nog de mogelijkheid om binnen te zwemmen. Bovendien zijn er voldoende opties om te eten en drinken op de camping zelf. Een restaurant, snackbar en campingwinkel zijn aanwezig.

Op de camping is voldoende sanitair aanwezig voor de mensen die verblijven in een caravan, camper of tent. Op de camping is een fitnesscentrum, tennisbaan, voetbalveld en beachvolleybalveld terug te vinden. Ook is er door de gunstige ligging van het strand een ideale mogelijkheid om te surfen en windsurfen. Voor de sportieve gasten is er dus zeker genoeg te beleven.

Een camping vol gezelligheid

Met ruim 192 plaatsen kan camping Molino a Fuoco een gemiddeld grote camping worden genoemd. Het grote aantal plaatsen zorgt voor een levendige sfeer en dat is overal op de camping terug te zien. Er wordt veel aan animatie gedaan (30 tot 50 uur per week) en er is een buitenspeeltuin aanwezig, waardoor het ook zeker een camping is waar je met de kinderen naar toe kunt gaan!

Naar camping top 20

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!