Zoek & Boek

Camping Paradiso

Camping Paradiso is gelegen in de Italiaanse provincie Viareggio. De camping is omringt door een prachtig natuurgebied en is slechts 1000 meter verwijdert van het strand. De camping is door de mooie omgeving en ligging perfect geschikt voor wandelingen, fietstochten of hardlopen. Geen zorgen: Relaxen aan het zwembad en strand is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Check de prijs bij Eurocampings

Luxe faciliteiten op een compleet gerenoveerde camping

6 jaar geleden heeft camping Paradiso een volledige renovatie ondergaan. Hierbij zijn de faciliteiten, mobile homes en nog veel meer aangepakt.

De camping beschikt hierdoor over een uitgebreid zwembad met peuterbad, zwembadkiosk en ligstoelen. Naast het zwembad is er nog veel meer te doen en beleven. Zo kan er gebruik worden gemaakt van de animatie en is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om zichzelf te vermaken in de speeltuin.

Eten en drinken is op de camping ook geen enkel probleem. Met een kampwinkel, meerdere sfeervolle restaurantjes en zelfs een bar zijn er op de camping genoeg mogelijkheden om gezellig te eten en drinken.

Eigen kampeerplaats of toch een mobile home?

Camping Paradiso biedt naast de 400 kampeerplaatsen ook een groot aantal luxe mobile homes aan. De mobile homes beschikken over meerdere slaapkamers, een keuken en een gedeelte om te relaxen. De luxere varianten zijn zelfs uitgebreid met een veranda, waar het – zeker in de avonduren – goed vertoeven is.

Relaxen aan het strand en zwembad

Vakantie in Italië zonder zon, strand en zwembad is natuurlijk geen vakantie. Camping Paradiso speelt daar perfect op in en biedt hiervoor genoeg mogelijkheden aan. Aangezien het strand 1000 meter vanaf de camping ligt, is er vanuit de camping een gratis busrit naar het strand mogelijk

Op het strand zijn genoeg mogelijkheden om ligbedden en stoelen te huren en ook je parasol kan thuis gelaten worden.

Camping Paradiso is daarmee een ideale familie camping voor mensen met of zonder kinderen. De faciliteiten zijn gericht op bezoekers van alle leeftijden en worden goed onderhouden, ideaal voor een vakantie in het mooie Toscane

Naar camping top 20

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!