Zoek & Boek

Camping Parco Delle Piscine

Aan de rand van het iddylische dorpje Sarteano en midden in de natuur ligt 4-sterrencamping Parco delle Piscine. Op deze camping kun je alles vinden waar je als gezin met kinderen naar op zoek bent. Ook voor oudere stellen of groepen vrienden is deze camping uitermate geschikt dankzij de schitterende omgeving en de vele faciliteiten.

 

Check de prijs bij Allcamps

 

Check de prijs bij ANWB camping

 

Check de prijs bij TUI

 

Check de prijs bij Eurocampings

Zwembaden met bronwater

Op camping Parco delle Piscine zijn wel heel bijzondere zwembaden te vinden: ze zijn gevuld met bronwater dat continu stroomt en een stabiele temperatuur van 24 graden heeft.

Er zijn drie verschillende zwembaden: een kinderbadje, een zwembad dat exclusief bedoeld is voor campinggasten en een zwembad waar ook dag gasten kunnen komen. Het bronwater werkt helend en is uiteraard veel gezonder dan het water dat normaal gesproken in zwembaden te vinden is.

Activiteiten op de camping

Voor de sportievelingen valt er genoeg te beleven. De camping heeft verschillende sportfaciliteiten, waar je jezelf kunt uitleven. Ook is er een speeltuin en worden er talloze activiteiten georganiseerd. De volgende sporten kunnen op de camping worden beoefend:

  • Tennis
  • Basketbal
  • Volleybal
  • Voetbal
  • Krachttraining

Horeca

‘s Avonds geen zin om te koken? Dat is op camping Parco delle Piscine geen probleem. Je kunt namelijk heerlijk dineren in het restaurant. De meest bijzondere Toscaanse gerechten staan hier op de kaart.

Je kunt overigens ook lunchen in dit restaurant. Zin in een ijsje of een bakje koffie? Dan kun je gewoon langs de bar gaan die de hele dag open is. Hier kun je ook drankjes krijgen, zowel alcoholisch als alcoholvrije dranken.

Verschillende accomodaties

Er zijn op deze camping verschillende accommodaties beschikbaar. Allereerst kun je natuurlijk met je eigen caravan, tent of vouwwagen komen en één van de campingplaatsen huren.

Je kunt echter ook een stacaravan voor 4 of 5 personen huren. Wil je toch echt liever in een tent kamperen maar niet alles zelf meenemen en opbouwen? Dan huur je gewoon één van de kant en klare tenten die voor je klaar staan.

Naar camping top 20

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!