Zoek & Boek

Camping Pian d'Amora

Camping Pian d’Amora is een kleine terrassencamping gelegen in het noordwesten van Toscane; de Garfagnanastreek. De camping biedt plaats aan 40 tenten en 5 caravans of campers en is daarmee een vrij kleine camping. Dat doet echter niets af aan de sfeer. De camping wordt omringt door een prachtig gebied en bevindt zich in een authentiek bergdorpje. Ideaal voor wandelingen of fietsroutes.

 

Bekijk de prijs op ANWB camping

Voldoende faciliteiten om gebruik van de te maken

De camping mag dan misschien geen tienduizenden gasten per jaar ontvangen, dat betekent niet dat de camping geen goede faciliteiten biedt. Een leuk restaurant om te eten, een zwembad om even rustig in af te koelen en een verzorgd en schoon sanitair zijn inbegrepen.

De camping moet het vooral hebben van de omgeving, maar dat geeft dan ook genoeg mogelijkheden. Bergwandelingen zijn overal te maken en ook fietsroutes zijn een leuke optie in de omgeving. Ook is er de mogelijkheid om een wijnproeverij te bezoeken. Naast de wijnproeverij (vanuit de camping georganiseerd), biedt de camping in de zomer zelf nog meer activiteiten. Hierbij kan gedacht worden olijfolie proeverijen, bergwandelingen onder leiding van een gids of kookworkshops.

Genoeg te doen voor de kinderen

Wie denkt dat de camping alleen wat is voor ouderen heeft het mis. Voor de kinderen is er namelijk ook genoeg te beleven. Zoals al eerder gezegd is er een zwembad terug te vinden en kunnen er op de camping zelf onder andere schommels, een zandbak, trampoline en een tafeltennis tafel worden teruggevonden. Ook WiFi is gewoon aanwezig op de camping.

Ideaal voor een rustige vakantie met of zonder kinderen

Of je nu met of zonder kinderen op vakantie gaat; Camping Pian D’Amora is er om gezellig te genieten van de omgeving en activiteiten in de buurt en op de camping zelf. De omvang mag misschien niet al te groot zijn, maar een leuke vakantie op deze camping is zeker mogelijk!

Naar camping top 20

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!