Zoek & Boek

Regio

Plaats

Aantal personen

Type accommodatie

  • Wis

Prijs

tot

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

  • Wis

Sterren

Beoordeling

Type rondreis

Type campings

Diervriendelijke agriturismo Toscane

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

Diervriendelijke agriturismo Toscane

Vele honden- en katteneigenaren zullen het herkennen: het is lastig om je huisdier achter te laten als je op vakantie gaat. Gelukkig hoef je je trouwe harige vriend niet thuis achter te laten. Lijkt het je bijvoorbeeld wel wat om de Italiaanse regio Toscane te verkennen? Dan kun je dat prima doen met je huisdier. Bij vele agriturismi in Toscane zijn honden en katten namelijk welkom.

Populaire vakantiebestemmingen in Toscane

Alle bestemmingen

Agriturismo waar je huisdier ook welkom is

Een dierenpaspoort regelen, je huisdier laten chippen, zorgen dat je viervoeter de juiste vaccinaties heeft gehad: het is vaak al stressvol genoeg om de vakantievoorbereidingen voor jou en je huisdier te treffen.

Als je dan eindelijk met je huisdier op je bestemming aankomt, wil je natuurlijk dat niet alleen jij, maar ook je huisdier er volledig kan ontspannen. Voor zowel baas als huisdier is een agriturismo dan perfect.

Ontspannen vakantie, ook voor jouw hond en/of kat

Een agriturismo is een boerenbedrijf dat (luxe) kamers of appartementen verhuurt aan toeristen. De boerderij is vaak nog deels in werking en er bevindt zich veel grond rondom de boerderij, dus je huisdier heeft er de ruimte. In de prachtige tuin kan je hond lekker rondrennen en ontspannen.

Ook bevindt een agriturismo zich vrijwel altijd op een prachtige locatie. Er zijn genoeg mooie wandelroutes in de omgeving om je eigen benen te strekken en om je hond uit te laten. Daarnaast zijn ook de verblijven groot genoeg om er een hond te laten slapen en ook katten zijn welkom op bepaalde locaties.

In Nederland kennen we inmiddels ook warmere zomers, maar in Toscane kun je ervan uitgaan dat de zomers altijd warm zijn. Agriturismo moedigen mensen met huisdieren dan nog weleens aan om in het voor- of najaar te komen. Het weer is dan aangenaam en niet te heet voor je hond.

Geniet van jouw trouwe viervoeter én van het Toscaanse leven

Een dagje rondom het agriturismo verblijven, biedt vaak genoeg vertier. Er zijn mooie wandelroutes waarbij je een prachtig uitzicht hebt op de glooiende heuvels, wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen.

Natuurlijk is het ook fijn om tijdens je vakantie het terrein te verlaten. Lekker zonnen aan een meertje bijvoorbeeld. Het fijne aan Toscane is dat er veel meren te vinden zijn waar je hond ook welkom is. En ook aan de Italiaanse kust kun je speciale hondenstranden vinden.

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!