Zoek & Boek

Regio

Plaats

Aantal personen

Type accommodatie

  • Wis

Prijs

tot

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

Sterren

Beoordeling

Type rondreis

Type campings

Agriturismo Toscane met hond

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

Agriturismo Toscane met hond

Velen zijn het erover eens dat op vakantie gaan draait om tot rust komen en om nieuwe ervaringen opdoen. Compleet tot rust komen is voor hondeneigenaren alleen best lastig als zij hun hond thuis moeten laten. Zou het allemaal wel goed gaan? Een viervoeter maakt vaak deel uit van het gezin en in Toscane snappen ze dat. Veel vakantieboerderijen en andere agriturismi verwelkomen baasjes en hun honden dan ook met open armen.

Populaire vakantiebestemmingen in Toscane

Alle bestemmingen

Honden zijn van harte welkom

Agriturismo is de term die de Italianen 1985 in het leven riepen. Boeren openden hun boerderij of hun vertrekken rondom de boerderij voor toeristen om extra inkomen te genereren en sindsdien is het een geliefde manier van vakantie vieren geworden in Toscane. Toeristen trekken al tientallen jaren samen met hun hond naar de agriturismi in Toscane, want honden zijn er van harte welkom.

Agriturismo met een ruimte tuin

Waar je ook verblijft, het is een gegeven dat een agriturismo een prachtige tuin heeft. De agriturismi waar honden welkom zijn, hebben vaak een ruime tuin en je hond heeft er alle ruimte.

Ook bevinden de verblijven zich in prachtige gebieden met even fraaie wandelroutes. Samen met je hond kun je het prachtige Toscane te voet ontdekken. Loop samen langs de wijngaarden of slenter door het kustgebied.

Toscaans strand, speciaal voor honden!

Toscane kent warme zomers. De maanden juli en augustus zijn het warmst en de temperaturen kunnen dan oplopen tot boven de dertig graden. Het is logisch dat je dan graag wat verkoeling opzoekt.

In de regio vind je verscheidene meertjes waar ook honden welkom zijn. Zoek je liever de Toscaanse kust op? Dan kun je bij San Vincenzo terecht. Hier heb je het zogenoemde hondenstrand Spiaggia Per Cani. In Italië moet je nog weleens betalen om naar stranden te gaan, maar zelfs bij sommige gratis stranden zijn honden welkom.

Diervriendelijke vakantie in Toscane

Een diervriendelijke agriturismo is de perfecte oplossing voor mensen die hun trouwe viervoeter mee willen nemen op vakantie. De vertrekken zijn ruim genoeg voor je hond en ook in de tuin is genoeg bewegingsvrijheid voor je huisdier.

Het is bij sommige agriturismo wel wenselijk om je hond aan te lijnen, maar dat hoeft niet altijd. Informeer bij aankomst altijd bij je gastheer of gastvrouw wat de regels voor je hond zijn om misverstanden te voorkomen.

Wil je met meerdere honden afreizen naar Toscane? Check voordat je een agriturismo boekt dan ook of al je honden welkom zijn. Bij sommige verblijven geldt namelijk dat je niet meer dan twee honden mag meenemen.

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!