Zoek & Boek

Regio

Plaats

Aantal personen

Type accommodatie

Prijs

tot

Faciliteiten

Sterren

Beoordeling

Type rondreis

Type campings

Kindvriendelijke agriturismo Toscane

0 resultaten gevonden
Sorteer op:
Weergave

Kindvriendelijke agriturismo Toscane

Zonnend genieten van de heerlijkste wijn met een prachtig uitzicht op glooiende groene heuvels, terwijl je kinderen zich vermaken in het zwembad of rondrennen in de ruime tuin. Klinkt dit voor jou en je gezin als de perfecte vakantie? Dan hebben we goed nieuws voor je: dit is namelijk hartstikke makkelijk te realiseren in een agriturismo in Toscane.

Populaire vakantiebestemmingen in Toscane

Alle bestemmingen

Kindvriendelijke vakantie in Toscane

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan dat je kind geniet van de vakantie, maar je wilt natuurlijk ook zélf genieten. Agriturismo in Toscane biedt de perfecte oplossing.

Agriturismo houdt in dat je in een authentieke Italiaanse boerderij slaapt. De ene keer betreft het een simpele kamer en de andere keer heb je een grote kamer of zelfs eigen verblijf met een prachtige tuin, een zwembad en soms zelfs een jacuzzi. Je kunt het vaak zo luxe maken als je maar wilt. Het leuke aan agriturismo is dat het óók leuk is voor kinderen.

Spelenderwijs meer leren over het Toscaanse boerenleven

Door een verblijf op een boerderij – die altijd nog (deels) in werking is – kunnen je kinderen spelenderwijs meer leren over het boerenleven in Italië. Dieren zijn niet ongewoon op de boerderij en bij vele verblijven mogen de kinderen helpen met het verzorgen van de dieren.

Daarnaast bieden verscheiden verblijven in het najaar de optie om mee te helpen met de wijnoogst. Leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor de ouders.

Zelf pizza’s bereiden

Bij vele agriturismo’s kun je ook een hapje eten. Hoe dit gebeurt, verschil wel per boerderij. Bij de een kun je á la carte bestellen en bij de ander zit je gezellig bij je gastgezin aan tafel en eet je wat de pot schaft.

Soms mogen kinderen ook meehelpen in de keuken. Het zal je verbazen hoe leuk kinderen het opeens vinden om in de keuken te helpen om zelf vers pizzadeeg te bereiden en om pizza’s te beleggen met hun favoriete toppings.

Agriturismo met zwembad

Veel agriturismi hebben een grote tuin en met een beetje geluk bevindt zich in die grote tuin ook een zwembad. Soms kan het echter nog luxer dan dat en dat zorgt voor veel vertier bij de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie glijbaan aan de rand van het zwembad, zodat de kinderen een verfrissende plons kunnen maken.

Ook verscheidene speeltoestellen op het terrein bieden genoeg plezier voor kinderen. Zo kunnen de ouders ook lekker in de zon liggen, de kinderen houden zich wel bezig.

Veel te ontdekken voor zowel de kinderen als de ouders

Toscane is voor zowel kind als ouder leuk om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de avonturenparken die Toscane rijk is, waar kinderen kunnen survivallen of kunnen klimmen. Of wat dacht je van de waterparken?

Daarnaast vind je aan de Toscaanse westkust ook genoeg kindvriendelijke stranden waar je kinderen zich de hele middag kunnen vermaken in het water en waar ze in het witte strand prachtige zandkastelen kunnen bouwen.

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!