Over ToscaneTips

De website ToscaneTips.nl is opgericht in april 2015 door Daniel Gruppen. De passie voor Toscane, in combinatie met de kennis van online marketing, heeft ervoor gezorgd dat ToscaneTips.nl is uitgegroeid tot één van de grootste en meest uitgebreide website over Toscane.

In april 2021, 6 jaar na de oprichting van ToscaneTips.nl, is de website overgenomen door DBSW Travel Media B.V. 

Toscane ontdekken

De website is dé plek voor iedereen die Toscane wil ontdekken. Je vindt hier, naast een mooi aanbod aan vakantiehuizen, veel informatie over de meest populaire bestemmingen.

De website bevat een groot en divers aanbod aan vakantiehuizen in het midden en hoog segment. Wij gaan zeer selectief te werk bij het toevoegen van nieuwe accommodaties. De accommodaties moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. 

Toscane blog

Via ons blog geven wij jou handige tips en inspiratie voor je reis. Er wordt zoveel mogelijk geschreven vanuit eigen ervaring. Wij streven ernaar om jou te voorzien van nuttige tips.

De mooiste bezienswaardigheden, de beste restaurants, uitgebreide informatie over de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en natuurlijk de wereldberoemde wijnen.

Laat je inspireren door onze gastbloggers!

Meer weten of samenwerken?

Wil je meer informatie? Heb je een vraag over een bepaalde accommodatie, opmerking of wil je een tip met ons delen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via info@toscanetips.nl of bel 085 13 00 624.

De zekerheid van: