Over ToscaneTips

De website ToscaneTips.nl is opgericht in april 2015 door Daniel Gruppen. In eerste instantie was het een hobbysite, gebaseerd op onze vakanties naar deze prachtige Italiaanse streek.

De passie voor Toscane, in combinatie met de kennis van online marketing, heeft ervoor gezorgd dat ToscaneTips.nl is uitgegroeid tot één van de grootste en meest uigebreide website over Toscane.

Toscane ontdekken

De website is dé plek voor iedereen die Toscane wil ondekken. Je vindt hier informatie over de meest populaire bestemmingen.

Bekijk en vergelijk gemakkelijk een vakantie naar Toscane via één van de aangesloten reisorganisaties. Wij verkopen zelf geen vakanties.

Wij streven ernaar om jou te voorzien van nuttige tips en de beste aanbiedingen.

Handig zijn de beoordelingen van reizigers die je vindt op elke bestemmingspagina. Van elke bestemming kan je zo eenvoudig zien hoe mensen het er ervaren hebben en hoe deze wordt beoordeeld.

Toscane blog

Via ons blog geven wij jouw handige tips en inspiratie voor je reis. Er wordt zoveel mogelijk geschreven vanuit eigen ervaring.

De mooiste bezienswaardigheden, de beste restaurants, uitgebreide informatie over de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en natuurlijk de wereldberoemde wijnen.

Laat je inspireren door onze gastbloggers, welke veel affiniteit met Toscane hebben.

Meer weten of samenwerken?

Wil je meer informatie? Heb je een vraag, opmerking of wil je een tip met ons delen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wil je met jullie reisorganisatie samenwerken met ToscaneTips? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Like ons op Facebook

ToscaneTips

Gratis reisadvies ontvangen?
Ontvang een gratis reisgids
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact

Gratis reisadvies »