Zoek & boek

Over ToscaneTips

  • Adembenemend landschap
  • Romantische historische steden
  • Culinaire verwennerij
  • Culturele schatten

Kom meer te weten over ToscaneTips

De website ToscaneTips.nl is opgericht in april 2015 door Daniel Gruppen. De passie voor Toscane, in combinatie met de kennis van online marketing, heeft ervoor gezorgd dat ToscaneTips.nl is uitgegroeid tot één van de grootste en meest uitgebreide website over Toscane.

In april 2021, 6 jaar na de oprichting van ToscaneTips.nl, is de website overgenomen door DBSW Travel Media B.V. Zij hebben de website uiteindelijk in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe website staat sinds december 2023 online en daarmee hopen zij nog een groter publiek aan te spreken en te voorzien van alle nodige informatie over Toscane.

bloggen-voor-toscanetipsnl-735x490
Waar wacht je nog op?

Boek een vakantiehuisje in Toscane

interhome toscane
Interhome Bekijk prijs
Booking.com Bekijk prijs
natuurhuisje toscane
Natuurhuisje Bekijk prijs

Toscane ontdekken

De website is dé plek voor iedereen die Toscane wil ontdekken. Je vindt hier, naast een mooi aanbod aan vakantiehuizen, veel informatie over de meest populaire bestemmingen.

De website bevat een groot en divers aanbod aan vakantiehuizen in het midden en hoog segment. Wij gaan zeer selectief te werk bij het toevoegen van nieuwe accommodaties. De accommodaties moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Toscane blog

Via ons blog geven wij jou handige tips en inspiratie voor je reis. Er wordt zoveel mogelijk geschreven vanuit eigen ervaring. Wij streven ernaar om jou te voorzien van nuttige tips.

De mooiste bezienswaardigheden, de beste restaurants, uitgebreide informatie over de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en natuurlijk de wereldberoemde wijnen.

Laat je inspireren door onze gastbloggers!

Aangesloten accommodaties

De accommodaties op ToscaneTips.nl worden niet gerangschikt op een willekeurige volgorde tenzij een accommodatie extra adverteert of een bepaalde promotie heeft, zoals een last minute deal. In dat geval zal deze accommodatie hoger in onze zoekresultaten worden geplaatst. Als bezoeker kun je zelf filteren en sorteren op de gewenste kenmerken en categorieën, zodat je een specifieker aanbod te zien krijgt dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Klantenservice rechtstreeks vanuit Toscane

Onze collega Daisy woont en werkt vanuit Toscane, zij kent de regio goed en is vooral weg van de Chianti regio en Val d’Orcia streek. Voor een dagje ontspanning gaat zij graag naar de kust, Follonica, Castiglione della Pescaia en Monte Argentario zijn haar favoriet.

Voor vragen over accommodaties, bezienswaardigheden, local-tips kun je Daisy via de mail of social media bereiken.

Meer weten of samenwerken?

Wil je meer informatie? Heb je een vraag over een bepaalde accommodatie, opmerking of wil je een tip met ons delen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via info@toscanetips.nl.

Vragen en of opmerkingen?

Daisy helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie? Meer weten over verantwoord reizen in Toscane? Welke reisperiode is nu het best?

daisy toscanetips
Daisy Toscane expert
  • Adembenemend landschap
  • Romantische historische steden
  • Culinaire verwennerij
  • Culturele schatten

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Toscane voor je…