Bebsy

Schilderachtige landschappen, adembenemende olijfbomen en pittoreske Italiaanse plaatsjes: Toscane mag met recht een van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld worden genoemd. Bebsy biedt je de beste bestemmingen in Toscane. Zo kun je kiezen voor historie opsnuiven in het middeleeuwse San Gimignano, je kunt de welbekende toren bezoeken in Pisa of op sfeervolle terrasjes vertoeven in Volterra. Natuurlijk mag ook een bezoek aan de mooie stad Lucca niet ontbreken.

Met Bebsy naar Toscane

Eerlijk, betrouwbaar en goed geregeld: daar staat reisorganisatie Bebsy voor. Daar heb je als reiziger veel aan, want met Bebsy weet je dat je een onvergetelijke vakantie krijgt die tot in de puntjes verzorgd is. De mooiste bestemmingen en de aantrekkelijkste deals worden door de medewerkers nauwkeurig in de gaten gehouden, zodat je niet alleen naar de perfecte bestemming gaat, maar ook nog niet teveel betaalt.

Bebsy Uitgelichte Toscaanse vakanties van Bebsy

Ontdek Toscane per huurauto

Ontdek Toscane per huurauto

Op vier kilometer van PisaKleinschalig vakantiepark met moderne appartementenKies uit logies of logies en ontbijt

Fly en drive prachtig Toscane

Fly en drive prachtig Toscane

Verblijf in het hart van ToscaneTwee buitenzwembaden in een heerlijke tuinKies voor logies en ontbijt of halfpension

Touren door Toscane

Touren door Toscane

Op het Toscaanse land omgeven door olijf- en wijngaardenAuthentieke boerderij uit de 16e-eeuwKies uit logies of logies en ontbijt

ToscaneTips

Gratis reisadvies ontvangen?
Ontvang een gratis reisgids
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact

Gratis reisadvies »