Zoek & boek

Met TUI naar Gran Canaria

edinburgh
Discover your smile

Optimaal genieten van Gran Canaria

Reisorganisatie TUI heeft Gran Canaria al jarenlang in zijn standaard aanbod. 365 dagen per jaar kun je je reis naar deze subtropische bestemming via een van de grooste reisconcerns ter wereld boeken. TUI Nederland is de nationale marktleider die jou van een Trusted, Unique en Inspiring vakantie wil voorzien. Of je met TUI nu naar Maspalomas vertrekt, bij TUI een reis naar Las Palmas boekt, of je via TUI naar Gran Canaria aan de Playa del Ingles laat brengen. ‘Discover your smile’ is de slogan van de reisorgansatie. Iets wat jou er zeker gaat lukken.

Bekend om haar prachtige zandduinen

Laat TUI je reis naar Maspalomas regelen

Maspalomas is na Playa del Ingles het populairste resort van het eiland. Een reis met TUI naar Maspalomas is dan ook zo gevonden. Verblijf bijvoorbeeld in de tweesterrenappartementen van Parque Bali, of in het met een ster hoger gewaardeerde Mirador Maspalomas by Dunas. Ook kun je het RIU op Gran Canaria bij TUI boeken, net als hotel Sentido op Gran Canaria dat ook wel Princess door TUI wordt genoemd. Ook kun je met TUI in Meloneras, de aangrenzende chique badplaats verblijven. Het RIU Palace in Meloneras telt maar liefst vijf sterren.

edinburgh
Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij TUI

8 daagse fly drive Toscane en Umbrië

Florence binnenland - Florence

8-daagse fly-drive Hoogtepunten van Toscane

Florence binnenland - Florence

Fly-drive Hoogtepunten van Toscane

Toscane - Florence

Fly-drive Highlights van Toscane & Umbrië

Toscane - Florence

Verblijf met TUI op Gran Canaria in Playa del Ingles

TUI reizen naar Gran Canaria gaan maar wat vaak naar het kloppende toeristische hart. Boek je bij TUI een vakantie op Gran Canaria in Playa del Ingles, dan begeef je je naar het drukst bezochte toeristengebied van het eiland. De badplaats is onderdeel van het gebied Costa Canaria, dat ook wel Maspalomas Costa Canaria wordt genoemd. Wie met TUI op Gran Canaria in Playa del Ingles verblijft, viert zijn vakantie op de uitbundigste plek van het Canarische eiland. Aanbevolen accommodaties zijn Bull Eugenia Victoria & Spa, Barbacan, TUI Suneo Waikiki en RIU Papayas.

Verblijf met TUI in Las Palmas en combineer strand met cultuur

Weliswaar iets minder populair dan de reizen naar de zuidelijke badplaatsen, maar een vakantie met TUI in Las Palmas zal je positief verrassen. De hoofdstad wordt ook wel Las Palmas de Gran Canaria genoemd en dankt zijn naam aan zijn vele palmbomen. Er zijn meer dan genoeg interessante bezienswaardigheden en de strandliefhebber strijkt tijdens zijn reis van TUI in Las Palmas op het stadsstrand Playa de las Canteras neer. Geliefde accommodaties zijn Bull Reina Isabel & Spa en het koninklijke vijfsterrenhotel Santa Catalina met zijn infinity pool op het dakterras.

Alles geregeld met TUI

Vertek je met TUI naar Gran Canaria, dan heb je de keuze uit meer dan genoeg (bad)plaatsen: Maspalomas, Playa del Ingles, Meloneras, Puerto Rico, Puerto de Mogán en nog veel meer. Met TUI naar Maspalomas of een van de andere bestemmingen? Je regelt bij deze reisorganisatie niet alleen je accommodatie, maar ook de reis zelf. Handig, want zo heb je bij vragen of onverhoopte problemen altijd hetzelfde aanspreekpunt. De meeste TUI vluchten vertrekken vanaf Amsterdam of Eindhoven, maar ook is het mogelijk om vanaf Eelde in Groningen of Rotterdam te vertrekken.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Toscane voor je…