Zomerzin

Toscane staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje dankzij de eeuwige glooiende heuvels, het prachtige weer en de ontzettend mooie natuur. Bij Zomerzin kan je bovendien deze bekende regio op een volledig nieuwe manier leren kennen. Of je nu gaat voor een echte vintage vakantie inclusief de oeroude en Italiaanse Vespa, de culinaire ontdekkingsreis doorheen de streek of gewoon het weinig toeristische maar oh zo authentieke Val d’Orcia wilt ontdekken: Zomerzin stuurt je er in no-time naartoe.

Met Zomerzin naar Toscane

Er zijn al tal van websites en organisaties actief die standaard reizen aanbieden in standaard pakketten. Zomerzin heeft er bewust voor gekozen absoluut niet zo’n onderneming te zijn. Zomerzin is er om een land te leren kennen op een volstrekt andere manier: zoals het echt is. Je kiest je eigen pakket en voorkeuren en Zomerzin laat jou toe om lokale pareltjes te ontdekken, de couleur locale te beleven en vooral een reis mee te maken waar je jaren later nog niet over bent uitgepraat.

Zomerzin Uitgelichte Toscaanse vakanties van Zomerzin

Op z'n Italiaans

Op z'n Italiaans

Populair Toscane met de minder bekende Piemonte regio. Je slaapt op een hazelnootboerderij en leert koken als een echte Italiaan waarbij je begint met een bezoekje aan de lokale markt in Florence. Voo...

Toscane:do it the vintage way

Toscane:do it the vintage way

Een weekje cultuurhappen in Florence en vespa rijden door het Toscaanse heuvelland. En voor de echte vintage liefhebber, reserveer optioneel een dagtochtje in een Fiat 500 met proeverij van lokale lek...

Roadtrip voor lekkerbekken

Roadtrip voor lekkerbekken

Foodies opgelet! In dit rondje Toscane, Umbrie en Piemonte staat genieten centraal. Van extra vierge olijfolie, truffels en verse pasta tot aan slapen op een wijnboerderij en gastvrije agriturismo's .

ToscaneTips

Gratis reisadvies ontvangen?
Ontvang een gratis reisgids
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact

Gratis reisadvies »