Zoek & Boek

Scooter huren op Elba

Houd jij niet echt van wandelen of fietsen? Maar wil je toch Elba ontdekken. Dan biedt het eiland ook nog de mogelijkheid om scooters te huren bij verschillende verhuurcentra.

Een scooter huren is perfect voor degene die niet in de file willen staan onderweg naar de stranden, want het wil nog wel eens druk zijn op Elba. Er zijn verscheidene plekken verspreid over het hele eiland om scooters te huren.

Scooter huren op Elba

Bekende verhuur centra zijn Rent All’Elba, Twn Rent en Happy rent. Een nadeel van een scooter huren is dat het uitstoot levert, en dat is ontzettend zonde als je naar het mooie eiland kijkt. Daarom raden wij aan om een fiets te huren of te voet het eiland te gaan verkennen.

Een scooter voor 24 uur huren kost bij de meeste verhuur centra 45 euro. De meeste mensen huren de scooters voor 8 dagen. De prijs bedraagt dan 245 euro. Je moet wel opletten welke scooter je huurt, want sommige hebben geen windscherm en dat soms vervelend zijn. Ook raden we aan goed te checken of de scooters volledig werken.

Alle bezienswaardigheden in Elba

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!