Zoek & Boek

Zeilen, surfen en kanoën op Elba

Snorkelen en duiken. Maar ook zeilen, surfen en kanoën. Populaire wateractiviteiten die je kunt doen op het prachtige water nabij Elba. De wateren rondom Elba is één van de meest aantrekkelijke vaargebieden in de Middellandse Zee.

Marina di Campo biedt veel mogelijkheden om te zeilen. Marina di Campo is gelegen aan de oostkust van het eiland, aan één van de grootste stranden van Elba. Je kan ook gaan zeilen vanaf de hoofdstad van het eiland, Portoferraio.

Zeilen, surfen en kanoën op Elba

Met mooi weer is zeilen een geweldige ervaring. De Middellandse Zee is ook geschikt voor andere wateractiviteiten, bijvoorbeeld surfen. Ook voor de gevorderde surfers is Elba een prima surflocatie. Het weer is zeer aangenaam en staat toe dat je relax en veilig kunt surfen langs de kust.

Tijdens het surfen kun je de natuur van Elba intiem beleven. Het kost niet veel om te surfen. Als je geen uitrusting hebt kun je die op het eiland huren. De verhuurcentra bieden ook surfcursussen.

Surfen is een actieve belevenis. Ben je meer van het relaxen? Dan kan je een bootje gaan huren en heerlijk kanoën. Er zijn genoeg plekken om te kanoën. Op een meer, of gewoon op de zee.

Een van de redenen dat Elba een prachtige plek is om te gaan kanoën, zijn de vele koraalriffen en afgelegen stranden om te verkennen. Dit is een prachtige manier om het zeeleven van Elba te ervaren. Er zijn veel kanoscholen op het eiland, dus keuze genoeg om te kanoën.

Alle bezienswaardigheden in Elba

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!