Zoek & Boek

Corso Italia

Wie graag naar Italië reist om er de best koopjes te doen op vlak van mode hoeft daarom niet meteen een ticket Milaan te boeken. Ook in Pisa vind je met de Corso Italia een serieuze concurrent voor de gerenommeerde modestad.

Gezellige winkelstraat

De Corso Italia loopt vanaf de Piazza Vittorio Emanuele tot aan de Arno en is een van de gezelligste winkelstraten van Pisa. Alle grote merken en winkelketens zijn hier vertegenwoordigd maar in tegenstelling tot de Borgo Stretto vind je hier winkels voor iedereen.

Zowel bekende als minder bekende winkels die hun producten aanbieden tegen redelijke prijzen. Deze kleine en unieke winkeltjes zorgen ervoor dat iedereen zijn gading vindt.

Corso Italia

Meer dan winkelen

Uiteraard kan een volledige dag winkelen in Italië niet zonder een lekkere gelato of heerlijke cappuccino.

Over de middag hebben veel van de winkels in de Corso Italia een lange sluitingstijd. Het is het ideale moment om te genieten van de Italiaanse keuken in een van de vele restaurants die je in de winkelstraat vindt.

De sfeer in de Corso Italia is uniek voor veel shoppingliefhebbers, mede dankzij de vele straatartiesten die je er zal aantreffen tijdens het window shoppen. Kortom, in de Corso Italia zal je meer dan genoeg redenen vinden om even je cultuurbezoek aan de stad Pisa te onderbreken.

Alle bezienswaardigheden in Pisa

Een momentje geduld… we gaan de meest geschikte
accommodaties voor je zoeken!