1 vakantiehuis gevonden

Wil je echt het Toscaanse gevoel beleven? Dan is een vakantiehuis absoluut aan te raden. De meeste vakantiehuizen in Toscane worden verhuurd met een zwembad en een volledige keuken. 

Sommige vakantiehuizen bieden een uitgebreid en stevig ontbijt aan. Maar ook populair zijn de kooklessen, olijfolie- en wijnproeverijen en live entertainment die de eigenaren van de vakantiehuizen te bieden hebben. Waar je ook naar op zoek bent in Toscane, wij hebben altijd wel een oplossing binnen jouw budget.

Geniet tijdens je verblijf in Toscane van het adembenemende landschap met de glooiende heuvels en prachtige cipressen. En als je dan toch in Toscane bent, geniet van je vakantiehuis, maar bezoek ook zeker eens een van de vele wijnkelders of wijnbars. Maak hier kennis met wereldberoemde Italiaanse wijnen, zoals de Brunello di Montalcino en de Chianti Classico.

Natuurlijk mogen de bezoekjes aan de prachtige steden en dorpen niet ontbreken. Wat te denken van Siena of Pisa met de wereldberoemde scheve toren. En natuurlijk de hoofdstad van Toscane: Florence. Maar de typische Toscaanse plaatsjes zoals San Gimignano, Volterra, Montepulciano en Lucca zijn ook absoluut aan te raden.